Skinuli crep kako bi ušli u garažu i ukrali automobil

Izvor: RTS, 26.Apr.2019, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skinuli crep kako bi ušli u garažu i ukrali automobil

Policija je uhapsila dvojicu muškarca iz Šapca zbog sumnje da su ukrali više od 20 automobila. Tokom poslednje pljačke, osumnjičeni su skinuli crep kako bi ušli u garažu i ukrali automobil.
Sumnja se da su I. S. (1987) i A. Č. (1987) od 12. do 18. aprila ove godine iz jedne garaže u Požarevcu ukrali "citroen" tako što su prethodno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << krova skinuli crep i deo drvene konstukcije, a potom ušli u garažu gde se automobil nalazio.
Njih dvojica se, takođe, sumnjiče da su od 2016. godine do trenutka hapšenja, u Požarevcu, Sremskoj Mitrovici, Šidu, Valjevu, Aranđelovcu, Topoli i Gornjem Milanovcu ukrali još 20 vozila marke "pežo" i "audi".
Prilikom pretresa ilegalne garaže u Šapcu, policija je pronašla delove ovih vozila.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

UHAPŠENA DVOJICA ŠAPČANA: Osumnjičeni za krađu 20 automobila

Izvor: Večernje novosti, 26.Apr.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su I. S. (32) i A.Č. (32), obojica iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela krađa BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su I. S. (32) i A.Č. (32), obojica iz Šapca,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.