Saobraćajna nesreća kod Malog Iđoša

Izvor: RTS, 03.Jul.2010, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća kod Malog Iđoša

Četvoro čeških državljana poginulo je u saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 časova dogodila na autoputu Horgoš-Beograd kod naselja Mali Iđoš.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15 časova na autoputu Horgoš-Beograd kod naselja Mali Iđoš, poginulo je četvoro čeških državljana.

Do nesreće je najverovatnije došlo kada je automobil, kojim je upravljao jedan od čeških državljana, iz za sada neutvrđenih razloga prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na levu stranu i direktno se sudario s autobusom novosadskih registarskih oznaka.

Svi putnici u automobilu poginuli su na mestu udesa.

Na autobus je zatim naletelo još jedno putničko vozilo holandskih registarskih oznaka, ali u njemu putnici nisu povređeni.

Istražni sudija Čila Tilger rekla je da nastradali još nisu identifikovani i da je uviđaj u toku.
Pogledaj vesti o: Citroen,   Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvoro mrtvo, troje povređeno u stravičnoj nesreći kod Malog Iđoša

Izvor: Press, 04.Jul.2010, 02:47

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče po podne nešto posle 15 sati dogodila kod Malog Iđoša poginula su četiri češka državljanina, dok su tri osobe povređene .Poginuo je vozač „sitroena" P. V. (34) i njegovi saputnici, tročlana...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.