Predstavljen Citroen C3-XR model, prodaja počinje u decembru

Izvor: Moto.rs, 01.Okt.2014, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen Citroen C3-XR model, prodaja počinje u decembru

Citroen je predstavio C3-XR koji će se u prodaji pojaviti na teritoriji Kine u toku decembra, a za proizvodni model se može reći da u velikoj meri podseća na C-XR koncept.

Ono čime takođe može da se pohvali jeste redizajnirana prednja maska kao i LED dnevna svetla. Fotografije unutrašnjosti nisu objavljene, ali proizvođač tvrdi da model nudi visok novo komfora, kako za vozača tako i za putnike. Crossover će karakterisati i paljenje na pritisak tastera, kamera >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << sa zadnje strane kao i telematski sistem. Detaljne informacije još uvek nisu objavljene, ali Citroen je potvrdio da će ovaj model biti ponuđen sa THP S&S motorom koji je uparen sa EAT6 automatskom transmisijom.

foto © Citroen

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

U Parizu predstavljen Bentley Mulsanne Speed koji razvija 530ks

Izvor: Moto.rs, 02.Okt.2014, 10:30

Bentley je u toku sajma automobila koji se održava u Parizu predstavio Mulsanne Speed model koji odlikuje poznati dizajn...Ono po čemu se ovaj model izdvaja jeste zatamnjena prednja maska kao i set 21“ aluminijumskih točkova, neuobičajeni oblik izlazne cevi izduvnog sistema ali i zatamnjena zadnja...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.