Povređen vozač u sudaru

Izvor: NiskeVesti.rs, 10.Avg.2016, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređen vozač u sudaru

U udesu dva vozila sinoć posle18 sati povrđen je jedan vozač na Vizantijskom bulevaru u visini Agrohima.

"Sinoć u 18 sati prijavljeno je Policijskoj upravi da je došlo do udesa na Vizantijski bulevar u kome su učestvovali automobili Citroen i Golf oba vozila niških registarskih tablica. O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, a policija je preuzela sve iz svoje nadležnosti", rekli su Niškim >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << Vestima u policiji.
U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć potvrdili su da je u ovom udesu povređen jedan vozač automobila. Posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja na licu mesta povređeni je prevezen u Urgentni centar, dodaju u hitnoj.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Tvrđavski most zatvoren samo nekoliko sati

Izvor: NiskeVesti.rs, 10.Avg.2016

Uveliko traju radovi na zatvaranju Tvrđavskog mosta za vozila, danas su postavljane instalacije za semafor zbog čega je potpuno obustavljen saobraćaj preko mosta. Već u 13 sati vozila će ponovo moći preko mosta potvrdili su za Niške vesti u Policijskoj upravi. Zatvoren most stvorio je gužvu u...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.