Poslednja letnja akcija - 5% popusta od 23. do 27. avgusta

Izvor: Autoportal.rs, 23.Avg.2010, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednja letnja akcija - 5% popusta od 23. do 27. avgusta

Zadovoljni postignutim rezultatima, u kompaniji vitro Group potrudili su se da obezbede dodatnu količinu vozila svih Citroen modela, koji će se još jednom prodavati sa sniženom cenom od 5%, nakon čega će letnje akcije biti završene.

Nastavak na Autoportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

23.08.2010 ::: Vitro Group: Poslednja letnja akcija - 5% popusta od 23. do 27. avgusta

Izvor: AutoMagazin, 23.Avg.2010

Leto za nama u Vitro Group, zvaničnom uvozniku i distributeru Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, bilo je i radno i uspešno. U akcijama tokom kojih su se na sniženju našli prvo svi modeli sa lagera, a zatim i model C1 sa troje, pa petoro vrata, prodaja je bila veoma dobra..

Nastavak na AutoMagazin...

Vitro: 5% popusta do 27. avgusta

Izvor: Nacionalna klasa, 24.Avg.2010, 12:09

Vitro Group će kupcima Citroen vozila nuditi za 5% jeftinija vozila do 27. avgusta, čime će letnje akcije ovog dilera biti završene (a mi verujemo da će odmah zatim početi i jesenje akcije, prim.aut.).

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.