Ovo je cena za novi Citroen C3

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 14:49

Ovo je cena za novi Citroen C3

Šta kažete, vredi li?

Dok su neki brendovi odlučili da se na tržištu EV bore taktikom niskih cena za svoje nešto starije modele, drugi smatraju da je bolje da krenu sa novim atuomobilima. Među njima je i Citroen, koji u prodaju pušta model e-C3, a sada su poznate i cene.

Kupcima su na raspolaganju dva nivoa opreme - You i Max, a cena osnovnog modela kreće od 25.900 evra.

Osnovna verzija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je You oprema, koja ima LED Vision svetla sa LED dnevnim svetlima, zadnje parking senzore, tempomat/limitator, klima-uređaj, set za krpljenje gume, 12V i USB-C utičnicu, head-up display, 7,4 kW punjač, itd.

Ovaj model nema centralni ekran, već držač telefona koji se povezuje sa Citroenovom aplikacijom putem NFC-a (bežično). Pomoću te aplikacije koristite svoj uređaj da biste pristupili prečicama do telefona, radija, navigacije i muzike.

Za Max, koji košta 3.600 evra više, uključeni su kamera za vožnju unazad, automatski klima-uređaj, dvobojna karoserija, krovni nosači, 3D LED zadnja svetla i vozačevo sedište podesivo po visini.

Razlika je i u tome što ovaj Max paket donosi i volan presvučen veštačkom kožom, kao i My Citroen Drive. Njega čine infotainment sistem ekrana dijagonale 10,25 inča, DAB, 3D navigacija, bežični Mirror Screen, dodatne dve USB-C utičnice, bežično punjenje pametnog telefona itd.

Malo o specifikacijama: Citroen e-C3 je dug 401,5 centimetara, visok 157,7 i širok 175,5 cm. Teži 1.419 kilograma, uz zapreminu prtljaga od 310 litara. Dolazi sa baterijom neto kapaciteta 44 kWh i elektromotorom od 113 KS. Takva kombinacija dovoljna je za domet veći od 300 km, a uz DC punjenje od 100 kW punjenje sa 20% na 80% traje 26 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.