Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedesova limuzina budućnosti (FOTO)

Gledate u prijedlog Mercedesove limuzine budućnosti.

Ako se pitate kako bi luksuzne limuzine mogle izgledati u budućnosti najtačniji odgovor je da će se estetika mijenjati s ciljem daljnjeg poboljšanja aerodinamike, ali uz zadržavanje visokih standarda komoditeta. Stoga zaboravite na Prius, VW XL1 ili Daihatsuove koncepte, već očekujte nešto slično priloženim renderima.

Potpisuje ih Roman Egorov, dizajner koji trenutno radi za Citroen, ali je u počecima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << svoje karijere bio itekako vezan uz BMW i Mercedes.

Njegova ideja je sasvim jasna, a to je zadržati trovolumenski oblik klasične limuzine i iz njega izvući apsolutni maksimum.

Neke ideje preuzeo je sa postojećih koncepata, a neka rješenja i sa današnjih trkaćih bolida te na kraju složio vrlo zanimljiv koncept vozila budućnosti.
Pogledaj vesti o: Citroen,   Mercedes Benz

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Mercedes budućnosti ostavlja bez daha

Izvor: AutoBlog, 22.Dec.2016, 02:27

Gledate u predlog Mercedesove limuzine budućnosti. Ako se pitate kako bi luksuzne limuzine mogle da izgledaju u budućnosti, najtačniji odgovor je da će se estetika menjati s ciljem poboljšanja aerodinamike, ali uz zadržavanje visokih standarda komoditeta. Zato zaboravite na Prius, VW XL1 ili...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.