Kod Dubrovnika: Citroën sletio u more, ronioci pronašli tijelo

Izvor: Cafe.ba, 08.Nov.2014, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Dubrovnika: Citroën sletio u more, ronioci pronašli tijelo

Autom je upravljao I.B. (25). čija majka je ranije prijavila nestanak. Svjedoci pričaju kako je auto pretjecao i svjetla su samo odjednom nestala. Tijelo je izvučeno oko 8

Radi se 25-godišnjem I.B. iz Zatona čija majka je prijavila nestanak sina. Svjedoci nesreće pričaju kako je automobil pretjecao i svjetla su odjednom nestala. Odmah je pozvana policija koja je započela potragu.

Na mjesto nesreće izašli su djelatnici Prometne policije koji će obaviti očevid, pripadnici Specijalne policije, ronioci, Hitna služba koja je odmah pozvana kao i Vatrogasci.

Čekalo se svitanje kako bi se pokrenula akcija izvlačenja automobila.
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Sletio automobilom u more

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Nov.2014

DUBROVNIK - Dvadesetpetogodišnji mladić poginuo je rano jutros kada je automobilom sletio u more kod Dubrovnika...Iz mora je jutros prvo izvučen automobil, a potom i tijelo vozača. Na terenu su policija, ronioci, vatrogasci, hitna služba...Policija je krenula u potragu nakon što je majka ranije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.