Gradina, otkriveno 360.000 evra u neseseru

Izvor: RTS, 30.Avg.2018, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradina, otkriveno 360.000 evra u neseseru

Carinici su na graničnom prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, otkrili 360.000 neprijavljenih evra u neseseru jednog putnika, saopštila je Uprava carina.
Prekršaj je otkriven u sredu, kada je iz jedne od osam ulaznih kolona, zahvaljujući analizi rizika izdvojen "citroen" nemačkih registarskih oznaka, kojim je putovao nemački državljanin >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << turskog porekla. 

Iako je 60-godišnji vozač tvrdio da nema ništa da prijavi, carinici su detaljano pregledali vozilo. 
Tom prilikom je u rancu, koji se nalazio na prednjem sedištu pored vozača, pronađeno 360.000 evra sakrivenih u neseseru za ličnu higijenu. Putniku je vraćen dozvoljeni iznos od 10.000 evra dok je ostatak privremeno zadržan.
Od početka godine samo na ovom graničnom prelazu, zaplenjeno je više od milion i po neprijavljenih evra, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Carinici zaplenili 350.000 neprijavljenih evra

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018

Carinici su na graničnom prelazu Gradina otkrili 360.000 neprijavljenih evra u neseseru jednog putnika, saopštila je Uprava carina...Novac je pronađen kod nemačkog državljanina turskog porekla...Njemu je vraćeno 10.000 evra, a ostali novac je privremeno zadržan.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.