Eksplozija u Novom Sadu, ima povređenih

Izvor: Mondo, 27.Jun.2013, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Novom Sadu, ima povređenih

Pod službeni automobil lidera Narodnog pokreta "Dinara - Drina - Dunav", koji je član vladajuće koalicije u Novom Sadu Tomislava Bokana jutros bačena bomba. Prema prvim informacijama dvoje prolaznika lakše povređeno.

Pod službeni automobil lidera Narodnog pokreta "Dinara - Drina -Dunav", koji je član vladajuće koalicije u Novom Sadu, Tomislava Bokana jutros nešto posle 10 sati bačena je bomba na parkingu ispred kafića "Hogar" u Novom Sadu.

Policija, kako sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lica mesta javlja Tanjugov izveštač, obavlja uviđaj, a okupio se i veliki broj novinarskih ekipa.

Policija još nije izdala zvanično saopštenje, ali se novinarima obratio Tomislav Bokan, potvrdivši da je bomba bačena na njegov službeni automobil.

"Radi se o mom službenom automobilu, vozač je došao u kafić da se vidi sa svojim rođenim bratom i parkirao je ispred kafića, a odmah nakon toga začula se jaka eksplozija", rekao je Bokan.

On je kazao da navodno postoji neka žena koja je videla, kako je objasnio, "mlađeg muškarca koji je sa kapom i belim rukavicama prošao pored automobila i nešto bacio ispod".

U toj eksploziji je dvoje prolaznika lakše povređeno, mada zvanične potvrde o povređenima, zasad, nema.

Na lice mesta upravo je stigla i istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Tanja Đurašković.

(MONDO, foto: MONDO)
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.