Državljanka Srbije uhapšena zbog pokušaja krijumčarenja marihuane u Hrvatsku

Izvor: Večernje novosti, 07.Avg.2018, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanka Srbije uhapšena zbog pokušaja krijumčarenja marihuane u Hrvatsku

Kako je saopštila vukovarsko-sremska policija, droga je pronađena u 22 paketa u preinačenim delovima vozila Hrvatska policija i carinici uhapsili su na graničnom prelazu Bajakovo državljanku Srbije (44) zbog pokušaja krijumčarenja 22,4 kilograma marihuane.Pročitajte još: Zaplenjeno više od 15 kg marihuane iza sedišta "fijata"Ona je uhapšena 5. avgusta prilikom pokušaja da drogu u automobilu "citroen C5" >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << srpskih registarskih tablica prokrijumčari u Hrvatsku, prenosi Hina.Kako je saopštila vukovarsko-sremska policija, droga je pronađena u 22 paketa u preinačenim delovima vozila.Žena je uhapšena i uz krivičnu prijavu predata pritvorskoj jedinici PU vukovarsko-sremske.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Hašiš u kutuju cigareta i u džepu, u donjem vešu i cipeli marihuana, a “mercedesu” 16.000 evra

Izvor: juGmedia, 07.Avg.2018

Akcija suzbijanja krijumčarenja na graničnim prelazima ne prestaje, pa su carinici za minuli vikend, uprkos novom talasu turista i povećanom broju putnika, sprečili nekoliko pokušaja krijumčarenja droge i deviza, saopšteno je danas...Najsvežiji slučaj dogodio se u ranim jutarnjnim satima 5....

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.