Citroen“ pregazio muškarca i povredio ženu

Izvor: juGmedia, 25.Sep.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Citroen“ pregazio muškarca i povredio ženu

NIŠ – U saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 12,30 sati dogodila u Ulici Dimitrija Tucovića muškarac star 55 godina smrtno je stradao, dok je žena stara 48 godina povređena i prebačena na lečenje u Klinički centar, saopštila je niška policija.

Prema navodima policije nesreća se dogodila kada je „citroen“ kojim je upravljao vozač iz Niša naleteo na muškarca i ženu.

U saopštenju policije se navodi da je u toku uviđaj koji obavlja zamenik Osnovnog javnog tužioca u Nišu.

Ulica Dimitrija Tucovića jedna je od gradskih saobraćajnica u kojoj se najčešće dešavaju nesreće u kojima stradaju pešaci.

(Kraj)Bin
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŽAK UDES U NIŠU Autom usmrtio jednog pešaka, drugog povredio

Izvor: Blic, 25.Sep.2015

Muškarac star 55 godina poginuo je danas oko 12.30 časova u saobraćajnoj nesreći u ulici Dimitrija Tucovića u Nišu dok je žena stara 48 godina zadobila teške telesne povrede. Do nesreće je došlo kada ih je oborio putnički automobile marke “sitroen” dok su išli pešice duž ove saobraćajnice...Prema...

Nastavak na Blic...

Teška saobraćajna nesreća u Nišu

Izvor: Akter, 25.Sep.2015

Muškarac (55) je poginuo dok je žena (48) povređena i prebačena na lečenje u Klinički centar u Nišu, nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u Ulici Dimitrija Tucovića u tom gradu..Nesreća se dogodila oko 12.30 a, prema navodima policije, do nje je došlo kada je jedan automobil naleteo...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.