Citroen otvorio prodajni salon na brodu Zeppelin

Izvor: Radio 021, 27.Okt.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Citroen" otvorio prodajni salon na brodu "Zeppelin"

Prodajni salon Citroen vozila u Novom Sadu otvoren je na brodu "Zeppelin" na Novosadskom keju.

Tako se ovaj poznati brend ponovo vratio na tržište Srbije, sada sa novim eksluzivnim uvoznikom iz Makedonije i novim, predstavnikom za teritoriju Vojvodine, kompanijom "Tago car", članicom veoma dobro poznate "Gotacar" grupacije, koja je na tržištu automobilske industrije zastupljena 16 godina.

Luksuzni ploveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << salon simbolično spaja bogatu istoriju grada i moderne tehnološke vrednosti Citroena.

Ovo je, prema mišljenju mnogih i najprestižniji salon Citroen vozila u cetralnoj Evropi, što već govori o ambicijama ovog brenda na našem tržištu.

Kompanija "Tago car" iz Novog Sada radi u okviru već dobro poznate "Gota car" grupe, uvoznika automobila marke "Toyota", "Hyndai" i "Chevrolet", a dobijanjem ekskluzivnog zastupništva "Citroen" za Vojvodinu, od avgusta 2014. godine, proširuje lepezu prozvoda renomiranih automobila.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Otvoren novi salon Citroena u Novom Sadu

Izvor: B92, 27.Okt.2014

U četvrtak je u Novom Sadu svečano otvoren prodajni salon automobila marke Citroen koji se nalazi na brodu Cepelin kod Petrovaradinskog mosta...Otvaranjem novog salona, novosadska firma Tago Car postala je zvanični prodavac za Citroen vozila na teritoriji Vojvodine...U salonu su izloženi aktuelni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.