Citroen i Shell letnja servisna akcija

Izvor: AutoBlog, 16.Jun.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Citroen i Shell letnja servisna akcija

Ekskluzivni uvoznik Citroën vozila za Srbiju kompanija Avtonova KAB u saradnji sa Orbico d.o.o., generalnim uvoznikom Shell maziva za Srbiju, započeo je još jednu zanimljivu akciju u susret letnjim danima. Prilikom zamene Shell Helix ulja tokom promotivne letnje akcije svaki korisnik na poklon dobija 2 litre ekskluzivnog Shell sjaja za stakla. Akcija traje dok traju zalihe. Kako je od početka saradnje najavljeno Avtonova KAB i Orbico razvijaće zajedničke marketinške aktivnosti za verne korisnike Citroen vozila i Shell ulja, jer će svi oni koji umeju da prepoznaju kvalitet dva pomenuta brenda biti ujedno i deo tima koji dobija.Shell letnji sjaj za stakla je sredstvo za pranje vetrobranskog stakla i farova. Efikasno otapa i uklanja...
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

16.06.2017 ::: Citroën i Shell - letnja servisna akcija

Izvor: AutoMagazin, 16.Jun.2017

Ekskluzivni uvoznik Citroën vozila za Srbiju kompanija Avtonova Kab u saradnji sa Orbico d.o.o., generalnim uvoznikom Shell maziva za Srbiju, započeo je još jednu zanimljivu akciju u susret letnjim danima..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.