Citroen Srbija saopštenje

Izvor: AutoBlog, 17.Mar.2020, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Citroen Srbija saopštenje

Saglasno Uredbi Vlade Republike Srbije o organizovanju rada za vreme vanrednog stanja ovim putem želimo da Vas informišemo o preventivnim merama, aktivnostima i procedurama za zaštitu naših zaposlenih i naših klijenata od virusa Covid 19. U Citroen Centru u Beogradu u okviru donesenih mera je i novo radno vreme, tako da naš salon novih vozila, prodaja rezervnih delova i servis rade: ponedeljak – petak od 08.30 do 16.30 časova. Subota i nedelja su neradni dani. Donesene mere su u cilju zaštite svih posetilaca našeg objekta i zaposlenih u njemu. Zahvaljujemo vam se na razumevanju! S poštovanjem, Citroen Srbija...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radno vreme Lilly drogerija tokom vanrednog stanja

Izvor: Blic, 18.Mar.2020, 14:33

U skladu sa merama i preporukama Vlade Republike Srbije za sprečavanje širenja i suzbijanje virusa COVID-19, Apotekarska ustanova Lilly Drogerie uvela je novo radno vreme tokom vanrednog stanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.