Citroen C4 X i zvanično

Izvor: AutoBlog, 29.Jun.2022, 16:13

Citroen C4 X i zvanično

Citroen je i zvanično prikazao C4 X i e-C4 X fastback crossovere koji će u gami ove francuske marke zauzeti poziciju između standardnog hatchbacka C4 i i većeg modela C5 X. S tim u vezi, izvršni direktor Citroena Vincent Cobee je ove modele opisao kao „pristupačnu, odgovornu i elegantnu alternativu brojnim hatchback i SUV vozilima“. C4 X i e-C4 X su u osnovi duže verzije C4 i e-C4 modela koji su premijeru imali 2020. Oni naime dele isti dizajn prednjeg dela kao i njihova kompaktna braća i sestre, ali imaju jak nagib krovne linije, što dovodi do potpuno redizajniranog repa u stilu fastbacka. Pozadi su LED svetla, jedinstvena vrata prtljažnika sa integrisanim spojlerom...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Stigao je: Citroen C4 X

Izvor: B92, 30.Jun.2022, 14:59

Citroen je i zvanično prikazao C4 X i e-C4 X fastback crossovere koji će u gami ove francuske marke zauzeti poziciju između standardnog hatchbacka C4 i i većeg modela C5 X.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.