Izvor: SrbijaNet.rs, 10.Maj.2010, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Voz udario u auto, jedna osoba poginula

U saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 13.30 časova dogodila na pružnom prelazu u Trnavi nedaleko od Čačka, život je izgubio Slobodan Srdanović (61) iz sela Vranjica, opština Lučani. Na njegovo putničko vozilo marke "citroen ksara", francuskih registarskih oznaka, naleteo je voz

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz udario u auto - jedan mrtav

Izvor: Mondo, 10.Maj.2010

U saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 13.30 časova dogodila na pružnom prelazu u Trnavi nedaleko od Čačka, poginuo je Slobodan Srdanović (61) iz sela Vranjica, opština Lučani.

Nastavak na Mondo...

Poginuo vozač na pružnom prelazu

Izvor: TimockeVesti.net, 10.Maj.2010

U saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 13.30 časova dogodila na pružnom prelazu u Trnavi nedaleko od Čačka, život je izgubio Slobodan Srdanović (61) iz sela Vranjica, opština Lučani.....Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo tekst na Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Vozač 'sitroena' poginuo na pruzi

Izvor: Press, 11.Maj.2010, 23:06

U nesreći na pružnom prelazu u selu Trnava poginuo Slobodan Srdanović (61) iz Lučana. Na njegov automobil naleteo voz na relaciji Kraljevo - Čačak .Slobodan Srdanović (61) iz sela Vranjica kod Lučana poginuo je kada je na pružnom prelazu u selu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.