Izvor: Danas, 02.Apr.2024, 22:39

U toku testiranja prvih električnih automobila proizvedenih u Kragujevcu – kada se mogu naći na ulicama

U fabrici "Fijat Krajsler automobili" u Kragujevcu proizvedeni su primerci prvog električnog automobila u Srbiji koji su namenjeni za takozvane "kreš" testove i ostala ispitivanja, a uskoro će prvi modeli biti testirani i na ulicama Kragujevca, nezvanično saznaje RTS.  
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi električni automobili proizvedeni u Kragujevcu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Apr.2024

U toku su testiranja prvog električnog automobila koji je proizveden u Srbiji, potvrdio je nezvanično predsjednik Samostalnog sindikata FCA Srbija Saša Đorđević.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Otkrivamo pravu istinu o električnom automobilu iz Kragujevca: Testiranje je u toku, poznato i kada će se naći na ulicama Srbije

Izvor: Blic, 03.Apr.2024, 12:23

U Fijatovoj fabrici u Kragujevcu uveliko se radi na proizvodnji novih električnih automobila. Ovo će biti prvi električni automobili koji su proizvedeni u Srbiji, a njihovo predstavljanje se očekuje uskoro, ali tek nakon svih priprema i testova koje ovi automobili moraju da prođu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.