Snažniji 2016 Chrysler 300 SRT stiže u Australiju

Izvor: Moto.rs, 27.Jul.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažniji 2016 Chrysler 300 SRT stiže u Australiju

Chrysler je najavio da će unapređeni 300 SRT u toku narednog meseca biti dostupan za poručivanje na teritoriji Australije.

Redizajnirani model odlikuje motor koji generiše 469ks i 637Nm, što ga čini za 4ks snažnijim u odnosu na prethodni model, a koji je uparen sa osmostepenom automatskom transmisijom. Model se isporučuje sa bogatom dodatnom opremom koja podrazumeva zadnji spojler, kožni tapacirung, audio sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << sa šest zvučnika i sportski točak upravljača, između ostalog. Za one kojima ni to nije dovoljno, u ponudi će biti i SRT Premium verzija koja podrazumeva i satelitsku navigaciju, sportske pedale, sedišta sa ventilaciom, automatske brisače i točak upravljača sa grejačem, pored ostalog.

foto © Chrysler

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.