Sajtovi za Jeep, Chrysler i Dodge

Izvor: B92, 31.Mar.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajtovi za Jeep, Chrysler i Dodge

Kompanija Chrysler Balkans predstavila je potpuno nove internet prezentacije brendova koje zastupa i distribuira na tržištima Zapadnog Balkana.



Internet prezentacije na kojima posetioci mogu da se do detalja upoznaju sa brendovima Jeep , Chrysler i Dodge pružaju iscrpne podatke o svim modelima iz bogate game koji su u ponudi, informacije o dilerskoj mreži kao i o polovnim vozilima koja su trenutno u ponudi.

Kao naročito interesantan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << deo na kome svi posetioci, a posebno novinari, mogu da se informišu o poslovanju kompanije kako na lokalnom tako i na globalnom nivou kao i o svim novitetima i zanimljivostima izdvaja se sekcija "Novosti".

Ova sekcija se ažurira na dnevnom nivou i nudi informacije o dostignućima i planovima kompanije Chrysler Group LLC.

"Zelena" nagrada za Chrysler

Markione: I Chrysler u Kragujevcu?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.