Pripreme za proizvodnju novog električnog vozila u kragujevačkoj fabrici

Izvor: AutoBlog, 22.Maj.2023, 23:46

Pripreme za proizvodnju novog električnog vozila u kragujevačkoj fabrici

Pripreme za početak proizvodnje novog vozila na električni pogon u fabrici "Fijat Krajsler automobili Srbija" u Kragujevcu idu planiranim tokom. Montira se savremena oprema, posao je kompleksan, ovde će biti uključena najmodernija svetska tehnologija. To u razgovoru za "Novosti" kaže predsednik Samostalnog sindikata fabrike Saša Đorđević, ističući da se svakoga dana vidi napredak. - Ovo su ozbiljni pokazatelji da se ide ka utvrđenom cilju, odnosno da sve bude spremno za proizvodnju u trećem kvartalu 2024. godine - ističe Đorđević. - Sve se odvija prema planiranoj dinamici. Niko od zaposlenih ne može da otkriva detalje o opremi koja stiže u Kragujevac,...
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević,   Kragujevac

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Koji će se model proizvoditi u kragujevačkoj fabrici automobila – "fijat panda" ili "sitroen"?

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 17:01

Pripreme za početak proizvodnje novog vozila na električni pogon u fabrici "Fijat Krajsler automobili Srbija" u Kragujevcu idu planiranim tokom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.