Markjone traži novog partnera nakon odbijanja Dženeral Motorsa

Izvor: Blic, 12.Jun.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markjone traži novog partnera nakon odbijanja Dženeral Motorsa

Izvršni direktor Fijat-Krajsler grupacije Serđo Markjone moraće da potraži novog partnera pošto mu nije uspeo pokušaj spajanja firme sa Dženeral Motorsom, prenose izvori sajta Blumberg.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kao glavni "plan B" se navodi francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pežo-Sitroen, a iako Markjone i dalje nije odustao od Dženeral Motorsa, sve su manje šanse za saradnju jer je izvršna direktorka američkog giganta Meri Bara italijanima dala do znanja da nije previše zainteresovana.

Bara je zvanično rekla da njena kompanija mora da se koncentriše na sopstvene probleme, a ne da pomaže posrnulom Fijatu.

Fijat bi eventualno mogao da pokuša da sarađuje sa Folksvagenom, međutim,

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

poznato je da nemačka firma preuzima potpunu kontrolu nad kompanijama koje kupi. Osim ovoga, Fijat-Krajsler automobili bi mogli da se okrenu manjim firmama poput Mazde, Honde, Suzukija i Hjundaija, a ako ništa od ovoga ne urodi plodom, najizglednije utočište je Pežo, čiji izvršni direktor Karlos Tavarez trenutno radi na planu reizgradnje firme.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.