Izvor: S media, 20.Nov.2012, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajsler 100 stiže u Evropu

Grupacija Fijat-Krajsler želi da što bolje iskoristi svoju platformu koju već koriste Dodge Dart i Fijat Viaggio modeli.

Tu platformu je predvidela i za najmanji automobil u paleti američkog proizvođača – budući Krajsler 100. Novi model će dimenzijama biti sličan Ford Focusu.

Projekat bi uskoro trebalo da dobije zeleno svetlo, a dosadašnji razvoj je tekao prilično glatko, tvrdi izvršni direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << grupe, Serđo Markione. ‘Mislim da razbijamo mitove o nepostojanju tržišta za hatcheve u SAD-u, a dobra stvar kod takvih modela je da se oni odlično prodaju širom sveta’.

Krajsler 100 bi tako vrlo verovatno mogao da bude hatchback, a proizvođač očigledno planira da ga prodaje i van SAD-a, pogotovo u Evropi.

Izvor:Mojauto.net
Pogledaj vesti o: Chrysler

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Krajsler 100 stiže u Evropu

Izvor: Capital.ba, 20.Nov.2012

NJUJORK, Najmanji model američkog proizvođača trebalo bi uskoro da dobije zeleno svjetlo za proizvodnju. Grupacija Fijat-Krajsler želi da što bolje iskoristi svoju platformu koju već koriste Dodge Dart i Fijat ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.