I „Krajsler“ širi ponudu

Izvor: Blic, 18.Apr.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I „Krajsler“ širi ponudu

Na srpsko tržište stigla su i dva nova „krajslera" - „grand vojadžer" i „sebring kabrio".

Novi „grand vojadžer" je jedan od najvećih višenamenskih (MPV) modela na svetskom tržištu. Karoserija je dugačka 5.143 milimetra, pa se ovaj „krajsler" lako pretvara u dnevnu sobu, trpezariju (sklopivi sto je u podu) ili igraonicu. Unutrašnjost je opremljena s puno informatičke opreme, a kupcima su na raspolaganju "MyGIG” sistem sa integrisanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << memorijom od 20 gigabajta, kolor ekrani na prednjoj konzoli i u krovu (pokretan), 7,1 saraund sistem s 11-kanalnim pojačalom (506 vati) i 10 zvučnika, kao i druga brojna oprema za relaksiranje tokom dugih putovanja.

Veliki „krajsler" ponuđen je s turbo dizel motorom od 2,8 litara (163 KS), koji je na našem tržištu dostupan uz pakete opreme „tjuring" (40.350 evra) i „limited" (45.900). „Sebring" s tvrdim krovom na sklapanje ponuđen je u benzinskoj V6 verziji s motorom od 2,7 litara, maksimalne snage 192 KS. Cena atraktivnog američkog vozila sa standardnim automatskim šestostepenim menjačem („autostik" s manuelnom opcijom biranja) i drugom veoma bogatom opremom iz paketa „limited" iznosi 34.100 evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.