Hjundaji Mobis dobio veliki posao od Krajslera

Izvor: S media, 02.Sep.2009, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hjundaji Mobis" dobio veliki posao od "Krajslera"

Kompanija "Mobis", najveći južnokorejski proizvodjač auto-delova, koja posluje u okviru "Hjundaija", dobila je dve milijarde vrednu porudžbinu od američke grupacije "Krajsler", u okviru do sada najunosnijeg ugovora kompanije sa sedištem u Seulu.

"Mobis" će snabdevati "Krajsler" delovima za prednji i zadnji deo šasije za robne marke "krajsler džip grand čiroki" i modele "dodž durango."

Namera je "Mobisa" da poveha prodaju auto-delova za oko 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << procenata i da pored "Hjundaija" i "Kije" pronadje druge kupce. "Mobis" je module za šasije već isporučivao za "Krajslerove" modele "džip rengler" od 2006. godine iz njegove fabrike u Ohaju.

U američkoj fabrici u blizini "Krajslerovog" pogona u Detroitu, gde će se izradjivati "grand čiroki" i "durango", "Mobis" će instalirati novu proizvodnu liniju. Cilj je da probna proizvodnja krene od februara 2010. godine.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.