Chrysler 300 SRT bi mogao da bude odbačen zbog loše prodaje

Izvor: Moto.rs, 29.Jul.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chrysler 300 SRT bi mogao da bude odbačen zbog loše prodaje

Izvršni direktor Chrysler brenda Al Gardner je otkrio da bi model 300 SRT mogao da bude ugašen. On je rekao da je kompanija prodala samo oko 75 jedinica ovgo modela u poslednjih mesec dana i da to teško da može dao pravda razvoj naredne generacije.

Međutim, ovaj model je popularan preko okeana i i mogao bi da nastavi da se prodaje na određenim tržištima kao što je bliski istok. Bez obzira na konačan ishod, životni ciklus trenutne generacije modela 300 se >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << bliži kraju obzirom da će facelfitovana verzija modela 300 da bude predstavljena na sajmu u Los Angelesu ove godine.

foto © Chrysler

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.