Sina zavezao za automobil da mu isčupa zub (video)

Izvor: Svet, 01.Apr.2015, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sina zavezao za automobil da mu isčupa zub (video)

Profesionalni rvač Robert Aberkrombi pokazao je da poseduje i zubarske veštine u videu koji je vrlo brzo postao hit na internetu.
On je odlučio da pomogne svom osmogodišnjem sinu da iščupa mlečni zub koji se klimao, a to je učinio na jedinstven način: jedan kraj kanapa zavezao je za zub, a drugi za svoj Ševrolet “kamaro”. Zatim je dao gas, a njegov plan pokazao se kao uspešan.
Otac je priznao da nije očekivao da će video biti tako popularan, a otkrio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i čega se bojao dok je stiskao gas.
“Nisam želeo da mu nabacam kamenje u lice”, rekao je Aberkrombi.
Verujte svojim očima i pogledajte kako se zub vadi uz asistenciju Ševroleta:

Pogledaj vesti o: Chevrolet

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sina zavezao za automobil da mu isčupa zub (video)

Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2015

Profesionalni rvač Robert Aberkrombi pokazao je da poseduje i zubarske veštine u videu koji je vrlo brzo postao hit na internetu...On je odlučio da pomogne svom osmogodišnjem sinu da iščupa mlečni zub koji se klimao, a to je učinio na jedinstven način: jedan kraj kanapa zavezao je za zub, a...

Nastavak na Scandal.rs...

(VIDEO) NAJBRŽE VAĐENJE ZUBA IKADA: Kada tata rvač odluči da bude zubar

Izvor: Kurir, 01.Apr.2015

Rvač Robert Aberkrombi pokazao je da ima i zubarske veštine u videu koji je vrlo brzo postao hit. Naime, “Rob Otrovni” odlučio je da pomogne svom osmogodišnjem sinu i iščupa mu mlečni zub koji se klimao, a to je učinio na jedinstven način...Jedan kraj uzice zavezao je za zub, a drugi za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.