Samo da istovarim Corvette iz 1962, šta bi moglo da krene po zlu? VIDEO

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 14:57

Samo da istovarim Corvette iz 1962, šta bi moglo da krene po zlu? VIDEO

Upozoravamo da snimak može da bude uznemirujući za ljubitelje klasičnih automobila.

Nema mnogo klasičnih američkih automobila sa kultnim statusom kao šta ga ima Chevrolet Corvette prve generacije. Međutim, zbog nezgode prilikom istovara iz kamiona, ovaj omiljeni klasik pretpeo je velika oštećena i naterao suze na oči zaljubljenicima u oldtajmere.

Šokantni video koji je otkrio Corvetteblogger >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kruži društvenim mrežama. Snimak počinje prilično uobičajeno, pokazujući kako radnik polako pušta automobil krem boje da se kotrlja niz rampu kamiona za utovar i istovar.

Međutim, kako je rampa bila pod malim nagibom, Corvette iz 1962. dobija na brzini i kotrlja se unazad sve do ivice rampe, da bi na kraju pala sa visine od preko dva metra na ulicu.

Pad je vrlo verovatno prouzrokovao značajna mehanička oštećenja automobila.

Pored toga, zadnji branik i vrata prtljažnika su takođe pretrpeli oštećenja, a postoji velika verovatnoća da su uništene i vitalne komponente vešanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.