Istraga zbog problema sa brisačima na 1,7 miliona vozila Dženeral Motorsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga zbog problema sa brisačima na 1,7 miliona vozila Dženeral Motorsa

Američka Državna uprava za bezbednost saobraćaja na putevima (NHTSA) saopštila je danas da proširuje istragu vezanu za neispravne brisače vetrobrana na čak 1,7 miliona vozila Dženeral Motorsa. 

Agencija za automobilsku bezbednost pokrenula je istragu u novembru 2018. kako bi utvrdila da li Dženeral Motors treba opozivom iz 2016. godine, koji se odnosio na modele "Ševrolet Equinox" i SUV "GMC Terrain" proizvedene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2013. da pokrije dodatni broj vozila, prenosi Rojters.

Istragom su sada obuhvaćena i vozila "Equinox" i "Terrain" proizvedena u periodu od 2010. do 2012. godine i od 2014. do 2016.

Uprava za bezbednost da je navela da istražuje 1.900 žalbi i izveštaja koji se odnose na taj problem kod 1,7 miliona vozila, i da bi mogla da zatraži od Dženeral Motorsa dodatno povlačenje vozila kad završi istragu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na udaru 1,7 miliona vozila: Velika istraga zbog neispravnih brisača

Izvor: B92, 17.Dec.2019

Detroit -- Američka uprava za bezbednost saobraćaja (NHTSA) saopštila je da proširuje istragu vezanu za neispravne brisače vetrobrana vozila Dženeral motorsa (GM)...Istragom je obuhvaćeno čak 1,7 miliona vozila kompanije...Agencija za automobilsku bezbednost pokrenula je istragu u novembru 2018....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.