HIT: Evo kako izgleda vožnja Chevrolet Korvete Stingrej C8

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Evo kako izgleda vožnja Chevrolet Korvete Stingrej C8

Jedan je od najboljih i najpoželjnijih automobila...

Chevrolet Corvette Stingray C8 jedan je od najboljih i najpoželjnijih automobila današnjice, a ovoga puta je testiran na putevima Nevade.

New mid-engined Corvette C8 is a revolution, not evolution this time. The Top Gear car review: Chevrolet Corvette Stingray → https://t.co/TKwEUu4nUG pic.twitter.com/CF3TG2dLFe

— Top Gear (@BBC_TopGear) February 22, 2020

Kao što smo već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pisali, C8 Corvette poseduje 6.2-litarski V8 motor koji proizvodi 490 KS i maksimalni obrtni moment od 671 Nm, ima zadnji pogon i osmostepeni menjač.

Automobil korišćen u ovom testu imao je dodatnih 5 KS zbog određenih stvari koje su promenjene.

Chevrolet kaže da ovaj Stingray može da dođe do 100 km/h za oko 3 sekunde, iako na testovima to nije bilo moguće izvesti ali je i set guma bio zimski što u letnjim uslovima, kako je u Nevadi, baš i ne pokazuje najbolji performans.

Kako je sve to izgledalo možete videti u priloženom video snimku.
Pogledaj vesti o: Chevrolet

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.