GM povlači skoro milion vozila zbog kvara vazdušnih jastuka

Izvor: Capital.ba, 13.Maj.2023, 15:10

GM povlači skoro milion vozila zbog kvara vazdušnih jastuka

DETROIT – Američki proizvođač automobila Dženeral motors (GM) saopštio je da će opozvati skoro milion sportskih vozila u Sjedinjenim Američkim Državama, jer inflator vazdušnog jastuka ispred može eksplodirati tokom aktiviranja. FOTO: GM Opoziv obuhvata 994.763 vozila Biuic Enclave, Chevrolet Traverse i vozila GMC Acadia proizvedenih od 2014. do 2017. godine, sa modulima koje je izradila firma ARC Automotive Inc. Dileri će zamijeniti modul vazdušnog jastuka ispred vozača, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Rojters. Kompanija GM je saopštila da je u martu objelodanjen izvještaj da je Ševrolet Traverse iz 2017. godine učestvovao u sudaru i da je naduvavanje prednjeg vazdušnog jastuka puklo tokom aktiviranja. Inspekcija je 25. aprila potvrdila da je u prednjem vazdušnom jastuku ispred vozača, pukao inflator.   Una world Чланак GM povlači skoro milion vozila zbog kvara vazdušnih jastuka се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Chevrolet

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tesla u Kini opoziva milion automobila

Izvor: AutoBlog, 13.Maj.2023

Glavni regulator tržišta je saopštio da će Tesla opozvati više od milion automobila u Kini zbog potencijalnih bezbednosnih rizika. "Počev od 29. maja, američka kompanija će preuzeti nazad 1.104.622 vozila koja su proizvedena između 12. januara 2019. i 24. aprila 2023. godine", navodi se u saopštenju...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.