Chevrolet dodaje ventilaciju za hlađenje telefona

Izvor: Autorepublika.rs, 04.Jul.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chevrolet dodaje ventilaciju za hlađenje telefona

Chevrolet će opremiti nekoliko svojih modela sa “Active Phone Cooling” sistemom kako bi sprečio pregrevanje telefona kada se pune bežično preko “docka”. Proizvođač kaže kako je uzeo u obzir činjenicu da su moderni i hardverski snažni telefoni skloni zagrevanju što može bitno da utiče na životni vek baterije i performanse uređaja.


Stoga, Chevrolet će ugraditi poseban ventilacioni otvor koji će usmeriti vazduh klima uređaja tako da hladi telefon. Ovo će biti izuzetno korisno i za one koji telefon koriste umesto GPS uređaja, tako da verujemo da će mnogi biti izuzetno zahvalni na ovom dizajnerskom rešenju. Detalje možete da vidite u video klipu ispod.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.