Chevrolet Beat – novi Spark za Indiju

Izvor: AutoBlog, 08.Dec.2009, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chevrolet Beat – novi Spark za Indiju

Nedavnoj informaciji o skorom početku prodaje novog Chevrolet Sparka u Evropi (od januara 2010.) treba dodati i vest da će se ovaj gradski mališan u Indiji prodavati kao Chevrolet Beat. Tako je ova varijanta za Indiju, pored većeg dela dizajna, sa atraktivnog koncepta Beat iz 2007. godine zadržala i ime, dok se u Južnoj Koreji auto prodaje kao Daewoo......

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Novi mali Spark u prodaji u januaru

Izvor: AutoBrief.com, 08.Dec.2009

"Ševrolet" Spark nove generacije, koji je zadržao veći deo dizajna koncepta Bit predstavljenog 2007. godine, na evropsko tržište stiže u januaru 2010. U odnosu na pomenuti koncept, serijska verzija Sparka se razlikuje po dodatnom paru vrata sa skrivenim kvakama ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.