Beoauto: popust za Opel i Chevrolet

Izvor: AutoBlog, 23.Avg.2010, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beoauto: popust za Opel i Chevrolet

Beoauto, ovlašćeni prodavac i serviser Opel i Chevrolet vozila, povodom svog pedesetogodišnjeg jubileja pripremio je posebnu prodajnu akciju u kojoj se s popustom od 5-10% (u zavisnosti od modela) mogu kupiti svi aktuelni modeli obe marke uz besplatan tehnički pregled i osnovno članstvo AMSS.Pored toga svaki kupac može da izabere i jedan od poklona: satelitsku navigaciju sa integrisanim blututom, set prve pomoći, besplatan prvi servis ili originalne patosnice. Akcija traje do 15. septembra 2010., a predviđen je i specijalan popust za flotne kupce. Radno vreme salona Beoauto (Južni bulevar 95, Beograd) svakim radnim danom je od 8 do 18, a subotom od 9 do 15 časova. PR...
Pogledaj vesti o: Chevrolet

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Popust za Opel i Ševrolet

Izvor: AutoBrief.com, 24.Avg.2010, 12:13

"Beoauto", ovlašćeni prodavac i serviser "Opel" i "Ševrolet" vozila, povodom svog pedesetogodišnjeg jubileja pripremio je posebnu prodajnu akciju u kojoj se s popustom od ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.