BUGARI SE PROBUDILI U JEZERU!

Izvor: Kurir, 13.Nov.2010, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUGARI SE PROBUDILI U JEZERU!

JAGODINA - Petoro Bugara izbeglo davljenje! Automobil „ševrolet“ bugarskih registracija sleteo je s puta u jezero kod sela Lanište nadomak Jagodine juče oko 7.30 sati. U automobilu je bilo petoro ljudi, ali, srećom, niko nije povređen, saopštila je Policijska uprava Jagodine

JAGODINA - Petoro Bugara izbeglo davljenje!

Automobil „ >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ševrolet“ bugarskih registracija sleteo je s puta u jezero kod sela Lanište nadomak Jagodine juče oko 7.30 sati. U automobilu je bilo petoro ljudi, ali, srećom, niko nije povređen, saopštila je Policijska uprava Jagodine.

Prema saznanjima Kurira, do nesreće je došlo jer je vozač Georgi Alfredov Stefanov, koji je upravljao automobilom, zaspao za volanom, pa je automobil udario u zaštitnu ogradu autoputa Beograd-Niš, probio je i, posle leta od oko 150 metara preko moravskih oranica, sleteo u jezero.

Vozač Stefanov i njegov suvozač odmah su, potpuno mokri, krenuli u selo po pomoć, dok je preostalih troje putnika izašlo iz automobila koji je plutao po jezeru i popelo se na krov, na kojem su sačekali da neko naiđe i spreči moguću tragediju.

Putnike koji su, kako kažu, morali da postanu i splavari, nakon nekoliko sati spasla je posada čamca ribolovačkog društva iz Jagodine.

(M. S.)
Pogledaj vesti o: Autoput,   Jagodina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.