Izvor: Blic, 05.Avg.2020, 06:23

ZA PUN REZERVOAR 500 DINARA VIŠE Tržište nafte i dalje varira, a evo kako bi cena goriva mogla da se kreće do kraja godine

Posle nekoliko meseci tokom kojih je gorivo u Srbiji bilo sve jeftinije, da bi u jednom trenutku cena čak dostigla i najniži nivo u proteklih pet godina, vozači su od početka jula naišli na obrnut trend. Naime, benzin i dizel su za nešto više od mesec dana poskupeli za desetak dinara po litru, a poznavaoci prilika tvrde da je jedan od razloga to što su potrošene zalihe jeftine nafte, koje su kompanije tokom prvog udara korona krize kupile na globalnom tržištu po izuzetno niskim cenama.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.