Izvor: Danas, 11.Mar.2024, 14:14

Dizel 202, benzin 185 dinara: Koliko je litar goriva koštao u isto vreme 2023. i 2022. godine, a koja je bila cena nafte?

U februaru 2022. Vlada Srbije donela je Uredbu o ograničenju visine cena naftnih derivata, pa se od tada, na sedmičnom nivou, određuju maksimalne cene dizela i benzina na pumpama.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo su nove cene goriva u regionu

Izvor: B92, 11.Mar.2024

Od ponoći se menjaju cene goriva u Hrvatskoj i Crnoj Gori...Od ponoći gorivo u Hrvatskoj uključujući plavi dizel i plin, biće jeftinije od jedan do četiri centa, osim benzina, koji će koštati isto...Kako je saopšteno iz Vlade, cena benzinskog goriva od ponoći biće 1,49 evra za litar, a dizel...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.