SKUPLJI TAKSI

Izvor: Kurir, 21.Jun.2010, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKUPLJI TAKSI

Taksi prevoz u Beogradu od danas će poskupeti za 12 odsto, najavili su iz „Beotaksija". Aleksandar Đurić, Pomoćnik direktora Direkcije za javni prevoz, potvrdio je ovu informaciju i dodao da je zahtev usvojen na osnovu analize cene goriva koja je porasla. Poslednje poskupljenje taksi usluga bilo je u februaru 2009.

(S. B.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Poskupeo taksi u Beogradu

Izvor: B92, 21.Jun.2010

Beograd -- Taksi usluge u Beogradu od danas su skuplje za 10 do 12 odsto, izjavio je Vlade Ivetić iz udruženja Žuti taksi...Prema novom cenovniku, start je 140 dinara, kilometar u prvoj tarifi 55, drugoj 70 i trećoj 110 dinara. Sat čekanja je 750 dinara..."Sva taksi udruženja i asocijacije su se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.