Poskupeo taksi prevoz

Izvor: Studio B, 06.Nov.2012, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poskupeo taksi prevoz

Taksi prevoz u Beogradu, u zavisnosti od zone, skuplji je za 16 do 19 odsto.

Start  košta 170 dinara, a kilometar vožnje u prvoj zoni 65, u drugoj 85, a u trećoj 130 dinara. Cena čekanja ostaje ista, 150 dinara po satu za sve zone.

Kako kažu u Direkciji poskupljenje je prouzrokovano povećanjem cene goriva, koja je, od juna 2010. kada je poslednji put poskupeo taksi prevoz, skoro duplo veća. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Nova cena je  jedinstvena i minimalna i neće biti popusta, dodaju u Direkciji za javni prevoz.

I predstavnici taksi udruženja kažu da je , iako se sada možda može očekivati manji broj poziva klijenata, poskupljenje bilo nužno.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poskupljuje taksi prevoz

Izvor: Danas, 07.Nov.2012, 00:04

Taksi prevoz u Beogradu od danas će, u zavisnosti od zone, biti skuplji za 16 do 19 odsto, potvrđeno je u Direkciji za javni prevoz. Start će koštati 170 dinara, a kilometar vožnje u prvoj zoni 65, u drugoj 85, a u trećoj 130 dinara. Cena čekanja ostaje ista, 150 dinara po satu za sve zone.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.