Izvor: Pančevac-online.com, 21.Apr.2023, 10:50

OBJAVLJENE NOVE CENE GORIVA KOJE ĆE VAŽITI DO 28. APRILA: Litar evrodizela će koštati maksimalno 185 dinara, a za poljoprivrednike cena je ostala ista, 179 dinara za litar

Objavljene su nove cene goriva koje će važiti do narednog petka. Litar evrodizela će do 28. aprila koštati maksimalno 185 dinara za litar. I benzin evropremijum BMB 95 je pojeftinio, pa će litar ovog goriva najviše koštati 178 dinara, pišu mediji. Podsetimo, prethodne nedelje je cena za litar evrodizela bila 187 dinara, a za litar […] The post OBJAVLJENE NOVE CENE GORIVA KOJE ĆE VAŽITI DO 28. APRILA: Litar evrodizela će koštati maksimalno 185 dinara, a za poljoprivrednike cena je ostala ista, 179 dinara za litar appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.