NIS snižava cene goriva za dinar

Izvor: Blic, 04.Apr.2013, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS snižava cene goriva za dinar

Naftna industrija Srbije (NIS) sniziće od sutra cene goriva u maloprodaji i veleprodaji za dinar, rečeno je u toj kompaniji.

Na benzinskim pumpama NIS-a će za dinar po litru pojeftiniti benzin BMB 95 i evropremijum BMB 95, a tečni naftni gas za pola dinara.

NIS će sniziti i veleprodajne cene evrodizela, dizela D-2 i evropremijuma BMB 95 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za dinar po litru.

Tečni naftni gas će u veleprodaji pojeftiniti za 1,2 dinara po litru.

Povezane vesti: NIS od danas snižava cene derivata NIS od danas snižava cene goriva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Od sutra niže cene goriva na pumpama NIS-a

Izvor: AutoBlog, 04.Apr.2013

Kako prenosi Tanjug, Naftna industrija Srbije (NIS) sniziće od sutra cene goriva u maloprodaji i veleprodaji za dinar. Na benzinskim pumpama NIS-a će za dinar po litru pojeftiniti benzin BMB 95 i evropremijum BMB 95, a tečni naftni gas za pola dinara. NIS će sniziti i veleprodajne cene evrodizela,...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.