Izvor: Blic, 08.Mar.2024, 11:13

Lepe vesti za praznik žena, dizel jeftiniji! "Blic Biznis" saznaje: Ovo su nove cene goriva

Stigle su nove cene goriva, tako da će od danas od 15 časova, na pumpama u Srbiji litar evro dizela koštati 202 dinara, a litar benzina evropremijum BMB biće 185 dinara, saznaje "Blic Biznis".
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove cene goriva

Izvor: B92, 08.Mar.2024

Danas od 15 časova, na pumpama u Srbiji će litar evro dizela koštati 202 dinara, a litar benzina evropremijum BMB biće 185 dinara...Nove cene goriva biće na snazi do sledećeg petka 15. marta...Praktično, poredeći sa cenama od prošlog petka, dizel je jeftiniji za dva dinara a benzin je ostao...

Nastavak na B92...

Stigle nove cijene goriva

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2024

BEOGRAD - ​Stigle nove cijene goriva u Srbiju! Litar evrodizela će na pumpama koštati maksimalno 202 dinara, dok će benzin evropremijum BMB 95 najviše koštati 185 dinara za litar.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Lepa vest za sve vozače, NIŽE CENE GORIVA: Evo koliko će koštati litar dizela i benzina

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024

OPEK plus produžio smanjanje proizvodnje nafte...Stigle su nove cene goriva u Srbiji. Od danas od 15 časova, na pumpama, litar evro dizela će koštati 202 dinara, dok će litar benzina evropremijum BMB biti 185 dinara, saznaje "Blic Biznis". Nove cene goriva će biti na snazi do sledećeg petka, 15....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.