HAOS! Natoče gorivo, pa pobegnu! Sve više vozača neće da plate na benzinskim pumpama

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2022, 16:38

HAOS! Natoče gorivo, pa pobegnu! Sve više vozača neće da plate na benzinskim pumpama

Sve više vozača odlučuje da jednostavno prestane da plaća gorivo

U Holandiji sve više vozača zaboravlja da plati na benzinskoj stanici nakon što do kraja napune automobil. Cene goriva su poslednjih nedelja porasle za 25 odsto.

. Ne tako što ćete ostaviti automobil i odlučiti se za javni prevoz, već jednostavno ne platiti nakon točenja goriva. Poslednjih nedelja znatno više vozača nastavilo je da vozi nakon dopune goriva bez plaćanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Početkom godine je oko 300 vozača nedeljno odlazilo sa benzinskih pumpi bez plaćanja, a sada je taj broj u Holandiji dostigao 350 do 370 vozača nedeljno. Neki Holanđani jednostavno više ne mogu da priušte gorivo koje je skuplje od dva evra po litru i postaju očajni.

Pored toga, čini se da mnogi ljudi misle da je kazna za vožnju bez plaćanja goriva u nekim slučajevima jeftinija od punog rezervoara benzina ili dizela. To nije baš tako. Pun rezervoar košta oko 100 evra, dok je kazna za krađu goriva u Holandiji 131 evro. Međutim, ako vas uhvate, ne samo da morate da platite kaznu, već i da vratite celu količinu rezervoara.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.