Izvor: RTS, 22.Jul.2022, 14:29

Gorivo pojeftinilo - benzin košta 192 dinara, evrodizel 215

Ministarstvo trgovine objavilo je nove cene goriva koje će važiti do 29. jula u 15 časova, prema kojima su dizel i benzin pojeftinili, pa je najviša maloprodajna cena BMB 95 ograničena na 192 dinara za litar, a evrodizela na 215 dinara.
Benzin je pojeftinio za sedam dinara u odnosu na prethodnu nedelju, a dizel za tri dinara po litru.

Prethodinih sedam dana litar BMB 95 koštao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je 199 dinara, a evrodizela 218 dinara.
U skladu sa Uredbom o ograničenju visine cena derivata nafte, svakog petka do 15 časova se utvrduje i objavljuje najviša maloprodajna cena za narednih sedam dana.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Benzin ispod 1,55 evra: Na nekim pumpama značajno pale cene goriva, druge mudro ćute

Izvor: Blic, 23.Jul.2022, 10:24

Na pojedinim benzinskim pumpama gorivo je pojeftinilo u značajnijem iznosu, pa dizel košta 3,33, dok se litar benzina prodaje po 3,09 maraka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.