Dobra vest za sve vozače u Srbiji! Gorivo bi moglo da bude jeftinije čak 7 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2017, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra vest za sve vozače u Srbiji! Gorivo bi moglo da bude jeftinije čak 7 dinara

Očekuje se neverovatan pad

Zarade na pumpama nikad veće, piše Politika u današnjem štampanom izdanju. Dizel u veleprodaji košta 121 dinar, a na pumpi je 26 dinara skuplji.

DA LI JE NEMAČKA OBEĆANI RAJ ZA SRBE? Evo kolike su REALNE plate i koliko je potrebno da SE PREŽIVI

Gorivo na pumpama u Srbiji moglo bi u ovom času da bude jeftinije od pet do sedam dinara u zavisnosti od vrste derivata, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer zarade trgovaca nikada nisu bile veće.

Naftne kompanije, međutim, neće da spuštaju cene jer ne znaju da li će se cena barela nafte zaustaviti na sadašnjih 52,72 dolara ili će rasti pa gledaju da sada zarade, kako bi smanjili eventualni novi rizik, kaže jedan od domaćih veletrgovaca u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.