Cenovnik na pumpama

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Okt.2022, 06:13

Cenovnik na pumpama

Cene goriva se u poslednje vreme često menjaju. Vozači na gotovo svakoj pumpi mogu, još dok su u putu, da primete istaknute cenovnike na najvidljivijem mestu. Naravno, tu su i neizbežne reklame. Na našoj fotografiji je visoko uzdignuti, najnoviji cenovnik na pumpi na ulazu u Zaječar iz pravca Negotina.
Članak Cenovnik na pumpama se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Cena goriva,   Zaječar,   Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Ogrevno drvo – kao lek

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Okt.2022, 06:12

Potražnja za ogrevnim drvetom je kao nikada ranije, kao da je lek. Bez obzira na vrtoglave cene, jagma za hrastovinom, cerovinom ili bukovinom – ne prestaje. U okolini Zaječara kubik kvalitetnog drveta teško je pronaći ispod 8000, u homoljskom kraju, recimo u Petrovcu je još skuplje, kubni metar...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.