Vaša šansa da vozite Bugatti Veyron

Izvor: Autoportal.rs, 12.Apr.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaša šansa da vozite Bugatti "Veyron"

Kada su ljudi iz "VW" grupe rešili da naprave superbrzi automobil i njima je, kao i nama, bilo jasno da tu mašinu mnogi neće moći sebi da priušte. Ali sada postoji način da sednete za volan jednog od najbržih modela na svetu.

Bugatti "Veyron" je automobil koji se najbolje može opisati kroz reč - zver. Originalna verzija ovog modela mogla je da dostigne brzinu od 407.12 km/h, dok je "Super Sport" >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << verzija ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najbrži automobil na svetu koji je legalan za komercijalnu vožnju. Taj rekord iznosi 408.84 kilometara na sat.

Koliko god da neki sanjaju o svojoj šansi da se nađu za volanom ovog hiperautomobila ni sedmica na lotou vam ne bi pomogla jer se pomenuti modeli izrađuju u veoma ograničenim serijama, na njihovu isporuku se čeka više godina i u obzir se uzimaju samo kupci koji imaju dugu istoriju posedovanja ovakvih i sličnih automobila.

Međutim, nedavno se pojavila turistička ponuda koja obuhvata prolazak kroz Nemačku i Švajcarsku, putovanje koje traje 3 dana i dugo je 700 kilometara. U ponudu je uključen boravak u hotelima sa 5 zvezdica i najbolje od svega iznajmljivanje Bugatti "Veyron Grand Sport Vitesse" modela. Cena, koja važi za dve osobe, iznosi 64 350 evra. Sami procenite da li ova ponuda vredi kao nova Mercedes limuzina.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.