Ron Dennis : Bugatti Veyron je obično smeće

Izvor: AutoBlog, 14.Apr.2010, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ron Dennis : "Bugatti Veyron je obično smeće"

Ron Dennis, ikona McLarena i automobilskog sporta, revoltiran prilogom u popularnoj automobiliskoj emisiji bez imalo ustezanja zaključio je da je Veyron smeće, a prikazana trka samo propaganda. Podsećamo, snage su odmerili Bugatti Veyron i Mclaren MP4-12C na putu nedaleko od Abu Dhabija. Prilog je emitovan u drugoj epizodi trinaeste sezone Top Geara, a pobednik je, pogađate, Bugattijev bolid. Ron Dennis je u intervjuu za lokalne medije izjavio da je Veyron obično smeće, citiramo "piece of junk"......

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ron Dennis: Bugatti Veyron je najobičnije smeće

Izvor: Nacionalna klasa, 15.Apr.2010, 10:33

Izvršni direktor kompanije Mclaren Automotive, Ron Dennis, opet je podigao veliku prašinu, ali ne F1 skandalom. Dovoljno je bilo dati provokativnu izjavu za arapske medije i dospeti u centar zbivanja.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.