Izvor: S media, 14.Apr.2013, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leteći Bugatti iz 22. veka (VIDEO)

Kompanija Sony Pictures je par dana objavila trajler za svoj novi film nazvan Elysium, čija radnja je smeštena u 22. vek u kojem privilegovani žive u sopstvenom svetu, dok ostatak sveta propada zbog prenaseljenosti.

Da ne otkrivamo radnju filmu, razlog zbog koga spominjemo ovo naučno-fantastično ostvarenje je leteći automobil koji se pojavljuje u trejleru, a koji na sebi nosi prepoznatljiv logo kompanije Bugatti.

Ne kažemo da tako nešto nije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << moguće u budućnosti, pogotovo što se u filmu opisuje napredna tehnologija koja, između ostalog, leči rak.

U svakom slučaju, ovo je zanimljiva ideja, o kojoj samo možemo da maštamo, jer 2154. godinu (kada se odigrava radnja filma) nećemo sačekati.

(AutoPortal, Foto: Printscreen video)


Pogledaj vesti o: Bugatti

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Leteći Bugatti iz 22. veka

Izvor: medio.rs, 14.Apr.2013

Pogledajte čime ćemo se voziti u 22. veku, ako je sudeći po novom filmu Sony Pictures "Elysium".

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.