Bugatti gradi novi objekat, proširuje asortiman modela?

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 09:30

Bugatti gradi novi objekat, proširuje asortiman modela?

U susret novim modelima, Bugatti je doneo odluku da proširi svoje sedište u Molshajmu.

Relativno nedavno, Bugatti je bio pred "zatvaranjem radnje", a onda je došlo do udruživanja sa kompanijom Rimac i odluke o nastavku posla. Stigli su Mistral i trkački Bolide, koji će takođe zaključiti Chironovu eru. Reč je o 99 Mistrala i 40 primeraka modela Bolide, a onda će doći velike promene.

Nova dvospratna zgrada površine 2.120 kvadratnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << metara je u izgradnji i biće završena do kraja sledeće godine.

Služiće kao podrška dolasku novih modela "posle ere Chirona".

A kada je reč o novitetima, Bugatti najavljuje "automobile koji definišu performanse", ali ne ulazi u detalje. S obzirom na to da planiraju povećanje radne snage za čak 50 odsto, verovatno se očekuje dalji rast popularnosti, a možda i proširenje asortimana.

Jedino što će sigurno biti smanjeno je motor. Sadašnji 8.0 W16 odlazi u istoriju i biće zamenjen hibridnim pogonom. Mate Rimac je napomenuo da će imati "totalno ludi" motor sa unutrašnjim sagorevanjem i dodao da ćemo svi biti "oduševljeni", piše Index.

Razvoj motora počeo je pre dve godine, pre nego što su dve kompanije potpisale ugovor. Što se samog automobila tiče, Rimac je napomenuo da neće deliti nikakve delove sa Chironom jer će sve biti potpuno novo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Bugatti

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bugatti gradi novi objekat, proširuje asortiman modela?

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2023

​U susret novim modelima, Bugatti je donio odluku da proširi svoje sjedište u Molshajmu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.